Moestuin Juni 2012

Moestuin Juni 2012

dinsdag 3 april 2012

April, het ligt er goed bij!!


Ook de afgelopen week weer redelijk veel op de tuin geweest! Bij deze wat overzichtsfoto's van hoe het er nu bij ligt.
Vrijdag de laatste dag van maart eindelijk mijn zaden bestelling binnen gehad. Ik had al in januari besteld, maar er zaten spullen bij die pas in maart leverbaar waren. Dus heb ik de aflevering op maart gezet. Niet verwacht dat ze dan op de laatste dag van Maart zouden gaan leveren....

Maar nu staat de Egyptische ui in de grond en ook de pootuitjes (geen rode die waren uitverkocht)en de wortels. Verder heb ik alles weer op orde gemaakt. Maar dat is nu niet zo veel werk.
Afgelopen zaterdag hebben ze de klusdag gebruikt om de wind singel tussen mij en de manege helemaal schoon te krijgen. En ja er is nu veel meer zon op mijn tuintje, en ik kan naast mijn tuintje lopen. Nu nog schoon houden!!

2 opmerkingen:

  1. Wel fijn dat alles nu binnen is en je kan gaan zaaien, het ziet er netjes uit, echt mooi. Wat is trouwens een windsingel? Nooit van gehoord....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! En tja de windsingel, geen idee of het een officiele naam is. Maar zo noemen we het stukje niemandsland tussen ons (de moestuinvereniging) en de manege in.

      Verwijderen