Moestuin Juni 2012

Moestuin Juni 2012

dinsdag 17 augustus 2010

Aan het werk

Terug van vakantie hadden we weer goede zin en zijn hard aan de slag gegaan. Allereerst veel standaard werk als zaaien en onkruid wieden. Helaas is dat laatste nog niet helemaal af.
Daarnaast ook wat hardware gedaan. Er staan 2 bakken leeg die nog niet af waren. Die hebben we afgemaakt en meteen maar zeil over gegooid zodat ik volgende week er niet weer onkruid uit hoef te halen, want dat is echt zonde van mijn tijd.
Een derde bak kleiner gemaakt, dit wordt volgend jaar Sterre haar tuintje. Ook is het de bedoeling dat er naast haar tuintje een heuse kas komt. Dat is kantje boord of het past (of eigenlijk niet het past niet ik zit te dicht aan de rand), maar een aanvraag ligt bij het bestuur. Ze gaan deze week vergaderen!!! Dus het duimen kan beginnen (duimen, hopen, bidden, etc).
Ofwel al druk bezig met het nieuwe seizoen terwijl het oude nog niet eens is afgesloten. Het oogsten is nog volop aan de gang. Inmiddels bergen bramen aan het oogsten (die naast de tuin staan). Enkele bonen en de eerste tomaat uit Tycho zijn tuin. Ook de courgets blijven groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten