Moestuin Juni 2012

Moestuin Juni 2012

vrijdag 27 februari 2015

Laatste zitje af, pomp en zonnepaneel.

Vandaag wederom heerlijk op de tuin geweest. M'n manlief heeft hard meegewerkt (een stuk makkelijker zonder kinderen. 
Allereerst de pomp terug geplaatst, erna direct door om het zonnepaneel anders op het dakje te zetten, zodat het niet meer lekt. 

Tevens het laatste stukje tegels voor het zitje gelegd. Daar staan nu onze stoelen. Daar waar de blauwe picknicktafel staat komt nog een hut. En het laatste stuk tuin heb ik ook schoon. En zo kom ik elke keer een stapje verder!

zondag 22 februari 2015

En door...

Vandaag met het hele gezin doorgegaan op de tuin. Man en kinderen hebben de zandbak weer up to date gemaakt. Los zittende plankjes vast en nieuw wit zand erin.
Man lief heeft verder split op het pleintje gegooid voor tussen de voegen. En we hebben lekker een vuurtje gemaakt.
Ik ben vooral doorgegaan met onkruid wieden. En ben echt heel ver gekomen! 



woensdag 18 februari 2015

Het Bijenseizoen is begonnen!

Van de week hoorde ik mede imkers er al over. De bijen vliegen. Vandaag heb ik het ook zelf kunnen zien. Zelfs de eerste bijen met stuifmeel gespot. Bij beide kasten dus dat is een goed teken!

woensdag 11 februari 2015

Opsluitband en verder

Vandaag het stuk opsluitband erin gezet. Wederom niet perfect passend maar zeer tevreden. Daarna verder gegaan met tuintjes schoonmaken. Dit blijkt een behoorlijke klus omdat de tegelpaden er toch een pietsie uitvoeren om het onkruid weg te krijgen. Maar het wordt wel heel mooi!

maandag 9 februari 2015

Paden, boompjes en opruimen...

Na 2 weken kou kon ik vandaag weer aan de slag. Ik heb de paden nog wat beter neergelegd en wat boompjes verplaatst. Ook de kerstboom heeft weer een plekje. 
Nu kan het opruimen beginnen. Ik heb al enkele tuintjes gedaan. Maar er moeten er nog een berg. Gelukkig is er ook nog genoeg hardware te doen zoals opsluitband etc.